Özel ALEV Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı

Özel ALEV Ortaokulu 16. dönem mezunları; 16 Haziran 2017, Cuma günü gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldılar.

Özel ALEV Ortaokulu 16. Dönem Mezuniyet Törenimiz, saygı duruşunun yapılması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Özel ALEV İlkokul – Ortaokul Müdürü Lale Kara’nın konuşmasının ardından sözü Avusturya Liseliler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temo devraldı. Bayrak devir teslim töreni ve dereceye giren öğrencilerin açıklaması ile devam eden merasim, mezuniyet belgelerinin verilmesi ile son buldu.

Mezuniyet hatırası için ağaç diken gençlerimiz, bu ritüel ile doğaya ve çevreye duyarlılıklarını bir kez daha ortaya koydular. Özel ALEV Ortaokulu 16. Dönem mezunlarımızı, insana, doğaya ve tüm kültürlere anlayışlı, hoşgörülü, düşünce ve ifade özgürlüğünü özümseyen, çağdaş birer birey olarak uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği için yetiştirdiğimiz bu gençlerimizin yolları açık, şansları bol olsun.