Özel ALEV Okulları Mezunlar Derneği Kuruluş Bildirisi

Özel ALEV Okulları'nda eğitim almış, kurumun ilkelerini ve kültürünü benimseyen tüm ALEV'lileri tek bir çatı altında toplamayı amaçlayan Özel ALEV Okulları Mezunlar Derneği, 2017 yılının Mayıs ayında kuruluş sürecini tamamlamış ve bir sivil toplum örgütü olarak çalışmalarına başlamıştır.

Kuruluşunda yatan ana fikir doğrultusunda, üyeleri arasındaki sosyal ve kültürel bağları kalıcı ve sürekli hâle getirmek için yemekler, kokteyller ve balolar düzenleyecek olan derneğimiz, aynı zamanda konferanslar, seminerler ve atölye çalışmaları ile üyelerine eğitim ve iş alanlarında daha başarı olmaları için destek olacaktır. Bunların yanı sıra, katkı sağlama imkânı bulduğu tüm alanlarda da topluma yönelik çalışmalarını her geçen gün daha da çoğaltarak faaliyetlerine devam edecektir.

Bu yolda bizimle birlikte yürümek isteyen herkesi derneğimize üye olmaya bekliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Özel ALEV Okulları Mezunlar Derneği