Özel ALEV Anaokulu Öğrencilerinden Babalarına Özel Hediye!

Anaokulumuz, “Babalar Günü” öncesinde kahvaltı düzenleyerek babalarla çocukları bir araya getirdi.  Kahvaltıda çocuklar, babalarına özel yaptıkları “Babam ve Ben” konulu resimleri hediye etmenin gururunu yaşadılar.

Çocuklarla babaların yan yana kahvaltı etmelerinin ve babalarıyla okul ortamlarını paylaşmalarının,  belleklerinde özel bir yer edindiğini düşünen anaokulumuz, her yıl babaların katılımıyla kahvaltı daveti gerçekleştirerek bu organizasyonu geleneksel hale getirdi.

Zevkle edilen kahvaltı, oyunlar, gülücükler, birçok güzel paylaşım… Günün sonunda minik öğrencilerimizin ve ailelerin yüzlerindeki mutluluk, duydukları gurur organizasyonun ne kadar anlamlı ve güzel olduğunun bir kanıtıydı.

Gelecek yıllarda gerçekleştireceğimiz nice etkinlikler düzenlemenin umuduyla tüm babaların babalar gününü kutluyoruz.