Özel ALEV Anaokulu Minikleri; “En Güzel Yemek Annemin Mutfağından Çıkar” Diyor!

Özel ALEV Anaokulunun düzenlediği “En Güzel Yemek Annemin Mutfağından Çıkar” temalı Anneler Günü Bahçe Partisinde, minikler her sınıfın ayrı olarak hazırladığı Almanca ve Türkçe şarkıları bütün annelerin dinletisine sundular. Anaokulu öğrencileri; gösterilerin ardından, annelerinden onlar için yazıp ağaç dallarına astıkları mektupları bulmalarını istediler.

Anneleri duygulandıran mini konser ve mektupların ardından  “En Güzel Yemek Annemin Mutfağından Çıkar” düşüncesiyle, annelerin hazırladığı yemekler için bir araya geldiler. Açık büfe ikramdan büyük keyif alan küçük öğrenciler,  bu özel günü anneleriyle geçirmenin mutluluğunu tattılar. Animasyon grubunun gösterilerini izleyip oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardılar.