Okuma Etkinliğine Katıldık

Her yıl düzenlenen “Geleneksel Almanca Okuma Yarışması”, bu yıl Özel İELEV Lisesinde gerçekleştirildi. Yarışmada Özel ALEV Lisesi, Sankt Georg Avusturya Lisesi, Cağaloğlu Anadolu Lisesi, Kabataş Erkek Lisesi, Kartal Anadolu Lisesi, Özel İELEV Lisesi ve Özel ALKEV Lisesi yer aldı. Yarışmada okulumuzu temsil eden 9.sınıf öğrencimiz Ece Defne Ataman’a teşekkür ediyoruz.

Wir haben am Lesewettbewerb teilgenommen

Der traditionelle Deutsch-Lesewettbewerb hat dieses Jahr am IELEV-Privatgymnasium stattgefunden. Am Wettberwerb nahmen neben der gastgebenden Schule das ALEV-Privatgymnasium, die Sankt- Georg-Schule, das Cağaloğlu -Gymasium, das Kabataş-Erkek-Gymnasium, das Kartal-Gymnasium und das ALKEV-Privatgymnasium teil. Unsere Schülerin Ece Defne Ataman, aus der Klasse 9A, hat uns beim Lesewettbewerb erfolgreich vertreten.