Küçük Erkek Voleybol Takımımız İstanbul Altıncısı

Voleyboldaki en kapsamlı turnuva olan “İstanbul Okullar Arası İl Birinciliği” maçları bu yıl ilk defa Anadolu ve Avrupa olmak üzere iki bölgeye ayrılarak yapıldı. Anadolu yakasında oynadığı maçları kazanan takımız Anadolu yakası şampiyonu olarak İstanbul da ilk on altı okul arasına girdi.

Dörder takımdan oluşan dört grup halinde oynanan maçlar sonucunda, üç maçtan ikisini kazanarak grup ikincisi olan takımımız ilk sekiz okul arasında yer almayı başardı. Kulüp oyuncularından oluşan okullara karşı mücadele eden takımımız oynadığı müsabakalar sonunda İstanbul altıncısı olmayı başardı. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Takımımızın kadrosunda; Sarper Çakır, Alp Onat Arslan, Sacit Efe Gürbüz, Arda Tuna Aksoy, Ali Gücümen, Berk Gürek, Mehmet Can Karakuş, Salih Ali Yılmaz ve Işık Aktan yer aldı.