Jimnastikçilerimiz Kürsüden İnmedi

17-22 Şubat tarihleri arasında Kartal Spor Salonunda yapılan “İstanbul Okullar Arası Jimnastik İl Birinciliği” yarışmalarına ALEV’li sporcular damgasını vurdu. Toplam altı kategoride altı ayrı takımla yarışmaya katılan ALEV Okulları dört takımıyla birincilik, iki takımıyla ikincilik kupasını kazandı. Ayrıca ferdi sıralamada Derin Tanrıyaşükür birinci, Derin Özkan beşinci, Başak Altuntaş ise altıncı oldu.

Yarışmalar sonunda Yıldız Kız, Küçük Kız, Minik A Erkek ve Minik B Kız takımlarımız İstanbul Şampiyonu, Minik A Kız ve Minik B Erkek takımlarımız ise İstanbul İkincisi oldular.

Disiplin, özveri ve yoğun çalışma gerektiren, tüm sporların temeli olan jimnastik branşında yapılmış olan bu şampiyonada okulumuzu gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Yıldız Kız Takımı

Derin Özkan, Başak Altuntaş, Açelya Yücel

Küçük Kız Takımı

Derin Tanrıyaşükür, Duru Tüzünalp, Gökçe Tekin, Zeynep Güler, Deniz Beşkök, Derin Tüzel

Minik A Kız Takımı

Ece Utku, Yasemin Selvi, Pelin Su Nurdan, Nil Akın, Zeynep Utku, Elmira Amcaoğulları, Çağla Gökçay, Deniz Afacan, Derin Kumuk, İpek Altun, Ceylan Ersin

Minik A Erkek Takımı

Kayra Mete Sakaoğlu, Tuna Örsçü, Eren, Mehmet Efe Demiray, Kaya Akgün

Minik B Kız Takımı

Derin Onat, İdil Akidil, İda Solakoğlu, Selin Akçelik, Lara Berfin Ekmekçi, Duru Onat, Esmer Deniz Hışman, Ezgi Şirincan, Zeynep Azra Küçükada, Hüma Melodi Dayanç, Eda Özeren, Defne Çelebi, Beren Dağıstanlı, Ayda Sultan Yıldız, Lidya Ünlü.

Minik B Erkek Takımı

Can Kamacıoğlu, Emre Kamacıoğlu, Ömer Ulaş Akbağ, Bora Kasap, Denizhan Belen, Yağız Emre Öney, Yiğit Zeren, Markus Enver Soysal, Utku Dağıstanlı, Eren Ege Kayakıran

Antrenörlerimiz

Ebru Özenç, Altan Altunbüken, Sibel Dağıstanlı, Leyla Kocaman, Andrei Burak