Hazırlık Sınıfları Oryantiring ve Oryantasyon Çalışmasına Katıldı

ALEV Okulları Kampüsünde hazırlık sınıflarıyla oryantiring ve oryantasyon çalışması yapıldı. Öğrencilerin aktif katılımıyla, verimli ve eğlenceli geçen oryantiring yarışmasında; Dilara Keçeci, Ozan Mert, Can İbrahim Özvanlıgil, Eymen Canyurt ve Cem Eren Yalçınkaya’dan oluşan grup birinci oldu ve madalyayla ödüllendirildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılı bir öğretim yılı geçirmelerini diliyoruz.

Orientierungswettbewerb am ALEV Gymnasium

Die Schüler aus den Vorbereitungsklassen haben am Orientierungswettbewerb teilgenommen, um das Campus besser zu kennenzulernen. Durch ihre aktive Teilnahme hatten die ALEV Schüler großen Spaß und haben sogar Preise gewonnen. Die Gewinner waren Dilara Keçeci, Ozan Mert, Can İbrahim Özyanlıgil, Eymen Canyurt und Cem Eren Yalçınkaya. wir gratulieren all unsere Schüler, die an diesem Wettbewerb teilgenommen haben und wünschen viel in diesem Schuljahr viel Erfolg.