Canlı Mumyalarla Tarihe Bir Yolculuk Yaptık

30.12.2016 tarihinde Sosyal Bilimler Bölümü tarafından düzenlenen ve 9. sınıfların katılımıyla gerçekleşen “Canlı Mumya” etkinliğinde öğrenciler, tarihte yer alan karakterlerin kılığına girdiler. Büründükleri karakterleri hazırladıkları dokumanlar ile Türkçe, Almanca ve İngilizce olarak ziyaretçilere sunan 81 öğrenci, kitaplarda yer alan kahramanların ALEV Lisesi koridorlarında hayat bulmasını sağladı. Kendilerine performans görevi olarak verilen ancak performans görevinin ötesinde etkinliği son derece bilinçli bir şekilde sahiplenen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Reise in die Vergangenheit- Mit „lebendigen Mumien“ Geschichte erleben

Am 30.12.2016 haben die 81 Schüler aus den 9.Klassen unseres Gymnasiums verschiedene Charaktere aus der Weltgeschichte in Verkleidung gespielt und deren Leben und Wirken auf Deutsch, Türkisch und Englisch anderen Schülern und Lehrern des Gymnasiums bzw. der Grundschule vorgestellt.