Besuch eines ALEV-Absolventen

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzdan mezun olarak Viyana Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği programına kabul edilen ve öğrenimine başlayan öğrencimiz Ali Alp Tamer 21 Aralık 2016 tarihinde öğretmenlerini ve öğrencileri ziyaret etti.

11 ve 12. sınıflarımızda öğrenim gören öğrencilerle buluşan Ali Alp Tamer, üniversiteye kabul aşamaları ve üniversitenin akademik ve sosyal hayatı konusunda yaşadığı deneyimlerini paylaştı. Özellikle, lisede almış olduğu akademik alt yapı yanında kişisel ve sosyal gelişimini destekleyen çalışmaların okula kabul, uyum ve başarılı olma süreçlerine çok olumlu yönde yansıdığını belirten mezunumuz tüm öğretmen ve öğrencilerin gurur kaynağı oldu.

Yolun açık olsun sevgili mezunumuz…

Besuch eines ALEV-Absolventen

Ali Alp Tamer, unser Absolvent aus dem Schuljahr 2015-2016, hat uns am 21.Dezember 2016 an unserer Schule besucht. Er studiert  an der Technischen Universität Wien.  Er hat mit den 11. und 12. Klassen über seine während der Vorbereitungs-und Aufnahmephase an der TU Wien gemachten Erfahrungen gesprochen. Ganz besonders deutete er auf die akademische Erziehung in der Schule hin, die es Schülern ermöglicht, ihre persönliche und soziale Entwicklung voranzutreiben. Er betonte, das jene Dinge die Grundlage dafür bilden, um Anpassung und Erfolg in der Fremde zu gewährleisten. Lehrer und Schulkameraden sind stolz auf Ali Alp Tamer.