ALEV 2017 Sommer Fest ve Mezunlar Buluşması

“ALEV 2017 Sommer Fest ve Mezunlar Buluşması”nda, ilkokul-ortaokul ve lise binalarında gün boyu süren etkinliklerde, öğrencilerin yıl boyu çalışıp hazırladıkları Almanca Tiyatro, Orff, Ritim, Jimnastik, Step gösterileri ve 9. Kısa Film Yarışmasının galasıyla devam etti.  Günün en keyifli yanlarından biri de Özel ALEV Anaokulu’nun mezuniyet töreniydi. Minikler diplomalarını aldıktan sonra vals yaparak ALEV geleneğini sürdürdü.

Avusturya Liseliler Vakfı tarafından 1998 yılında kurulan okulumuzun elli dönüm yemyeşil ve eşsiz kampüsünün bahçesinde gözlemeden pamuk şekere, Türk kahvesinden özel tasarım aksesuarlara dek pek çok yiyecek, içecek ve satış standı kuruldu. Yiyecek stantlarını kampüsün de bulunduğu Ömerli halkının oluşturması ziyaretçilerin büyük sempatisini topladı.

“ALEV 2017 Sommer Fest ve Mezunlar Buluşması”nda öğretmenlerimizin gönüllü olarak çalıştığı çay kahve standından elde edilen gelir ise sokak hayvanları yararına bağışlandı. Şenlik, 17:00’dan sonra Özel ALEV Okulları Mezunlar Derneği’nin önderliğinde düzenlenen mezunlarla after party ile devam etti.

3 Haziran 2017 Cumartesi günü 09.30 – 17.00 arasında süren şenlikte öğrenciler 2016-2017 eğitim öğretim yılının yorgunluğunu attılar.