9.Sınıflarımız Tarih-Edebiyat Gecesinde Keyifli Vakit Geçirdi

17.11.2017 Cuma günü Türkçe-Edebiyat ve Tarih Bölümleri ile kütüphane biriminin ortaklaşa düzenlediği “Zaman Yolu” etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler Tarihçi Yazar Önder KAYA ile söyleşi yaparak Osmanlı padişahları ve Osmanlıdaki önemli şahsiyetler hakkında bilgi sahibi oldular.

Mum yapımı etkinliğine katılan ve parafine farklı şekiller vererek yaratıcılıklarını sergileyen öğrenciler, daha sonra tarih ve edebiyat konularından oluşan soruları yanlışsız bitirmek için birbirleriyle yarıştılar.

Gecenin son etkinliğinde ise objelerle ilgili öyküler yazıldı ve yazılan bu öyküler canlandırıldı. Yarışmalarda birinci olanlara farklı ödüllerin verildiği geceden öğrenciler, bilgilenmiş ve eğlenmiş olarak ayrıldılar.