4. Sınıflar Akıl Oyunları Turnuvası – 2017

4. sınıfların katıldığı Akıl Oyunları Turnuvası 14 Haziran Çarşamba günü tamamlandı. Her dört oyunda, sekizer yarışmacı finale kaldı. Yapılan eleme sonucunda sayı, her oyun için dörde indi.

Yapılan final etabında, dereceye girenler:

Quoridor Oyununda: Birinci Deren Kürekçi, ikinci Demir Kandemir, üçüncü Ateş Ergin ve dördüncü Ege Ablak olmuştur.

Abalone Oyununda: Birinci Enhar Müslüm, ikinci Altay Yılmaz, üçüncü Ali Onat ve dördüncü Gün Oker olmuştur.

Mangala Oyununda: Birinci Batu Demirci, ikinci Ertuğ Üstünkal, üçüncü Sarp Gürkan ve dördüncü Tuna Örsçü olmuştur.

Checkers Oyununda: Birinci Poyraz Gürdal, ikinci Dilara Aydıner, üçüncü Duru Kasapbaş ve dördüncü Alper Genç olmuştur.

Okul turnuvasının sonucunda ilk sekize giren öğrencilere sertifika, ilk dörde girenlere madalyaları verildi.

Akıl Oyunları Turnuvası’na katılan tüm öğrencilerimize, turnuvaya renk kattıkları için teşekkür ederiz.