Sosyal Etkinlikler Birimi Yıl Sonu Gösterisi

Sosyal Etkinlikler Birimi’nin her yıl sosyal etkinliklere katılan öğrencilerle hazırladığı bu yılki gösteri 12 Mayıs 2017 Cuma gecesi okulumuzda gerçekleşti. Yetmişe yakın öğrencinin bütün yıl çalışarak ortaya çıkardığı gösteriler izleyenleri çok etkiledi.

Geceye 18.30’dan itibaren gelmeye başlayan davetliler, tiyatro salonuna seramik ve cam tasarım etkinliği öğrencilerinin hazırladıkları serginin bulunduğu koridordan ulaştılar. Mumlarla aydınlatılmış objeleri hayranlıkla izleyip çocuklarıyla bir kez daha gurur duydular.  Uzun bir kokteyl masasının yer aldığı yer aldığı fuayede izleyiciler, bu defa da plastik satanlar etkinliği öğrencilerinin sergisiyle karşılandılar. Birbirinden güzel eserler çok etkileyiciydi.

Saatler 19.30’ u gösterdiği sırada keman, viyolonsel, ve klasik gitar etkinliği öğrencilerinden oluşan klasik müzik topluluğumuz sahnede yerini aldı. 30 dakikayı aşkın bir süre izleyicilere güzel parçalar çaldılar.

Klasik müzik topluluğumuz ayrılırken önce6 v 7. sınıfların sonra da 4 ve 5. sınıfların yaratıcı dans ekibi sahneye çıkarak gösterilerini büyük bir özenle gerçekleştirdiler.

Gösterilerin bu ilk bölümünde en çok dikkat çeken, öğrencilerin sanki profesyonelmiş gibi çok akıcı bir şekilde sahneye girip çıkmaları ve disiplinli davranışlarıydı. Bunu da öğretmenlerimize borçluyuz tabii.

İkinci bölümde tiyatrocularımız sahnedeydi. Kalabalık bir oyuncu kadrosuyla sahnede yer alan tiyatrocularımız Turgut Özakman’ın yazdığı, “Ah Şu Gençler” adlı oyunu başarıyla sergilediler.

Oyunun ardından bütün gösteriye katılan öğrenci ve öğretmenler sahneye davet edildi ve seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandılar.

Bu güzel geceyi bizlere yaşatan bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden bir kez daha kutluyoruz.