23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Büyük Bir Çoşkuyla Kutladık!

Bir başkadır 23 Nisan sabahları. Mutluluk kaplar içimizi çünkü bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı günü… Mutluyuz, çünkü Atatürk bu özel günü çocuklara armağan etti.

23 Nisan bu yıl Özel ALEV İlkokul ve Ortaokulunda  “Her Çocuk Aynı Dilde Gülümser” temasıyla 1-5 sınıf öğrencilerinin  gösterileriyle kutlandı.

Anaokulumuzun minikleriyle halk oyunları, bale ve jimnastik gösteriyle günü renklendirdi.

Bugün okul bahçemizi çocuklara bıraktık. El ele verip oynasınlar diye. Halat çekme, tırmanma duvarı, çuvalla yürüme, ip atlama gibi oyunları oynayıp pamuk şeker, patlamış mısır, macunlarını yerken bayramı doya doya yaşadılar.

Kutlamalar kapsamında okul giriş katında 14-30 Nisan tarihleri arasında açılan temamızla aynı adı taşıyan gülen öğrencilerimizden oluşan fotoğraf sergisi yer almaktadır.