- Kampüs Yönetimi

GÜVENLİK

Kampüste Güvenlik Hizmeti 5188 sayılı Özel Güvenlik Kanunu’na tabi olarak faaliyet gösteren anlaşmalı Güvenlik Firması tarafından; kadrolu 1 Proje Müdürü, 1 Proje Müdür Yardımcısı ve 13 güvenlik personeli tarafından 24 saat üzerinden görev yapılarak yerine getirilmektedir. Ayrıca, Kampüs, kapalı devre kamera sistemleri ile 24 saat izlenmektedir.

YEMEK

Okuldaki yemek hizmetleri anlaşmalı yemek firması tarafından yerine getirilmektedir. Yemek üretimi okul bünyesindeki mutfaklarda yapılır.

Yemek firmasının ISO 22000 Gıda Güvenliği, ISO 14001 Çevre, ISO 9001 Kalite ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği konularında uluslararası kuruluşlarca verilmiş belgeleri bulunur.

Aylık yemek menüleri; öğrenci, öğretmen, okul yönetimi, okul aile birliği üyesi veliler,  yemek firmasının diyetisyen ve ilgili diğer yetkililerinden oluşan Yemek Komitesi tarafından hazırlanır.

TEMİZLİK

Kampüste Temizlik Hizmeti anlaşmalı Temizlik Firması tarafından; kadrolu 1 Proje Müdürü, 1 Proje Müdür Yardımcısı ve 21 temizlik personeli tarafından yerine getirilmektedir. Firma tarafından hijyen riskleri belirlenerek, uygun makine, ekipman ve nitelikli kimyasal malzemeler kullanılarak temizlik hizmeti gerçekleştirilir.

ULAŞIM

Okulun servis taşıma işini yapan firma okul aile birliği üyesi veliler ve okul yöneticilerinden oluşan servis komisyonu tarafından belirlenir.

Servis kuralları servis komisyonu tarafından oluşturulur ve firma tarafından uygulanır.

BAHÇE BAKIM

Kampüsteki bahçe bakım hizmetleri anlaşmalı peyzaj firması tarafından verilir. Kampüs alanının doğal yapısını korumak peyzaj anlayışımızın en önemli önceliğidir.

TEKNİK HİZMETLER

Kampüsteki teknik hizmetler, anlaşmalı firma elemanları ve okul teknik personeli tarafından, elektrik, mekanik, tesisat, marangozluk hizmetlerine ait atölyeler ve ilgili alanlarda yürütülür.