“9. Liselerarası Aktif Deney Yarışması"ndan ALEV Öğrencileri Yine Dereceyle Döndü

Arel Eğitim Kurumlarının bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği, özel ve devlet olmak üzere 24 okulun başvurduğu “Liselerarası Aktif Deney Yarışması”na okulumuz; kimya kategorisinden iki, biyoloji kategorisinden bir seviye ile katılmıştır.

Moleküler Biyoloji ve Genetik, Matematik ve Bilgisayar, Biyomedikal ve Kimya Mühendisliği bölümlerinden değerli öğretim üyelerinin oluşturduğu akademik bir kurulun değerlendirme kriterlerine göre puanlama yaptığı yarışmada, 10.sınıf seviyesinde kimya kategorisinde yarışan öğrencilerimiz Ece Osmanoğlu, Doğa Ceylan ve Ogan Eroğlu grup olarak üçüncü olmuştur.

Hem yarışmaya katılan hem de derece alan öğrencilerimizi üstün gayretleri için kutluyor, arkadaşlarına bilim yolunda örnek oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz.